Preguntes i respostes més freqüents

Les preguntes que es fan els nostres clients, i les respostes dels fisioterapeutes del centre

  • 1. Per què s'aconsella un massatge de cos sencer per un dolor d'esquena?

    Hi ha diversos grups de músculs que estàn directament relacionats amb l'esquena. Aquests grups de músculs estàn conectats entre sí i són responsables de la major part dels nostres moviments. Quan sentim un dolor d'esquena -si el problema és d'origen muscular- és important treballar amb massatge tots els grups musculars; si descontracturem un grup muscular però un altre no, el dolor pot acabar tornant.

  • 2. Què es una tendinitis?

    La tendinitis és una inflamació d'un tendó. Els tendons són cordes fibroses gruixudes per les que els músculs s'inserten als ossos. La seva funció és transmetre la força generada per la contracció muscular per permetre el moviment dels ossos.

  • 3. Què es una contractura?

    La contractura muscular consisteix en la contracció persistent e involuntària d'un múscul. Pot ser la causa o conseqüència d'un dolor d'esquena. En aquests casos, la contractura apareix esencialment quan s'exigeix al múscul un treball superior al que pot realitzar, ja sigui intens i puntual, o mantingut i menys intens (com per exemple mantenir una postura inadequada). D'altra banda, algunes anomalíes de la columna vertebral o desequilibris de la musculatura afavoreixen que uns grups muscular estiguin treballant més del necessari, el que provoca una predisposició a que pateixin una contractura.

OFERTA!

OFERTA A DOMFIS!

DOMFIS vol donar-se a conèixer mitjançant la seva pàgina web a internet.

Si encara no ets client de DOMFIS, tindràs un 25% de descompte en la primera visita al comentar que has vist aquesta promoció a la web i has fet "Like" al facebook de DOMFIS

Aprofita aquesta oferta per a descobrir com la fisioteràpia pot millorar la teva qualitat de vida!

A prop de la Plaça Europa

DOMFIS es troba ben a prop de la nova Plaça Europa de l'Hospitalet

La Plaça Europa s'articula com el nou centre neuràlgic de la Gran Via, el portal de la nova Fira (Fira-2) i de la ciutat de l'Hospitalet.

Tindrà una superfície de prop de 30ha que s'extenen desde el carrer Aprestadora al carrer de les Ciències i entre l'eix de l'Ikea i el del centre comercial Gran Via2.

© DOMFIS 2007 - Hospitalet de Llobregat (Barcelona) - Avís legal

XHTML 1.0 Transitional CSS vàlid Nivell doble-A de conformitat. Pautes W3C-WAI 1.0